Vuokravälineet ja -pyörät

Uutena hankintana v. 2021 on vuokrattavissa pyöränkuljetuslaukku, johon mahtuu aikuisten maantiepyörä. Voit ottaa yhteyttä seuran sähköpostiin velosaimaa(at)gmail.com.

Polkupyörät

Velo Saimaa ry hankki kesällä 2018 kolme kappaletta junnujen maastopyöriä Suomen Pyöräily ry:n myöntämällä tuella. Seura vuokraa pyöriä viikkovuokrahinnalla halukkaille kokeilijoille, jos esimerkiksi haluaa tutustuttaa lastaan maastopyöräilyharrastuksen pariin. Vuokrahinnalla katetaan pyörien huoltamisesta syntyviä kustannuksia. Seuralla on myös 3 kpl lasten pyöräilykypäriä, jotka saa pyörän mukana lainakäyttöön.

Specialized Hotrock 20″ (punainen ja musta)

Specialized Hotrock -pyöriä on 2 kappaletta ja ne soveltuvat noin 5-7 -vuotiaille (~106-120 cm). Pyörissä on 20″ maastorenkaat, alumiinirunko, v-jarrut ja 1×7-vaihteisto kiertovaihtajalla.

Viikkovuokra 25 € (Velo Saimaa ry:n jäsenille 15 €).

Katso lisätietoja Hotrock-pyöristä
Crescent Walkbike 12″

Potkupyörä on mainio tapa opettaa lapsi ajamaan pyörällä ilman apupyöriä. Potkupyörällä potkuttelu kehittää lapsen tasapainoaistia tekee oikeaan polkupyörään siirtymisen helpommaksi. Crescent Walkbike on alumiinirunkoinen potkupyörä muhkeilla 12″ renkailla ja säädettävällä satulan korkeudella. Pyörä soveltuu yli 2-vuotiaille lapsille, joiden pituus on n. 60-100 cm. Pyörässä ei ole jarrua, joten suosittelemme sen käyttöä tasaisella pinnalla aina aikuisen valvonnassa.

Viikkovuokra 15 € (Velo Saimaa ry:n jäsenille 10 €).

Pyöriä vuokrataan lähtökohtaisesti maanantaista sunnuntaihin ja ilmoitettu viikkohinta on per alkava viikko. Mikkelin maastopyöräcupin viikoilla pyörät on tarkoitettu cupin käyttöön. Ennakkovaraa siis pyörä MTB-cupiin alla olevalla lomakkeella, jolloin varmistat sen saatavuuden kisassa. Cup-viikolla pyörästä ei peritä vuokrahintaa, kun pyörää käytetään kisassa. Varausehdot sitovat vuokraajaa myös cup-viikolla.

Siirry varaukseen tästä Katso varausehdot

Katso varauskalenteri