Sisäpyöräily

Sisäpyöräily on erinomainen tapa pitää pyöräilykuntoa yllä talven yli. Velo Saimaan jäsenet polkevat yhdessä kerran viikossa Sport Forumin sisäpyöräsalilla. Sisäpyöräily sopii hyvin sekä aloitteleville että kokeneille pyöräilijöille.

Treenien tavoitteena on kehittää pyöräilyssä tarvittavia ominaisuuksia ja parantaa pyöräilijän suorituskykyä. Harjoituksissa seurataan tarkasti kadenssia eli poljinnopeutta sekä sykettä, joten oma sykemittari on suositeltava parhaan harjoitustehon saavuttamiseksi.

Syyskaudella harjoituksissa keskitytään kestävyyden ja pyöritystekniikan parantamiseen. Kevättä kohden treenit kovenevat ja ohjelmaan otetaan myös muita elementtejä, kuten voimaa. Tavoitteena on valmistautua alkavaan kesäpyöräilykauteen.

Kauden 2023-2024 sisäpyörätunti:

perjantaisin klo 17.30-18.30
Sport Forum Mikkeli

Sisäpyörätreenien osallistumispaikat jaetaan kauden alussa kiinnostuneille ilmoittautumisjärjestyksessä. Sisäpyöräilijöillä on oma WhatsApp-ryhmä, jossa ilmoitetaan viikoittain vapaista paikoista. Vapaille paikoille voi ilmoittautua kuka tahansa kiinnostunut seitsemän euron kertakorvausta vastaan. Seitsemän euron kertamaksut pyydetään maksamaan Velo Saimaan verkkokaupassa. Pyydä pääsyä WhatsApp-ryhmään seuran sähköpostiosoitteesta.

Mitä mukaan sisäpyöräilytunnille?

  • Kevyet sisäliikuntavaatteet, esim. kesäkelin pyöräilyvaatteet
  • Vesipullo
  • Hikipyyhe
  • SPD-klosseilla varustetut pyöräilykengät (ei pakolliset)
  • Myös sykemittari on hyödyllinen harjoituksissa, jotka perustuvat sykkeeseen

Lisätietoja: velosaimaa@gmail.com