Seura-asut

Velo Saimaan ensimmäiset ajoasut vuosille 2018-2020 tilattiin Bioracerilta keväällä 2018. Asujen graafisen ilmeen on suunnitellut Digistudio / Antti Kääriäinen. Alkuperäistä designia on sittemmin hieman päivitetty sponsoroinnin muutosten myötä. Bioracer on tunnettu ja laadukas belgialainen asumerkki, jota käyttää mm. Suomen pyöräilymaajoukkue sekä useat pyöräilyseurat ja tiimit Suomessa ja ympäri maailman. Tutustu Bioracerin valikoimaan tästä linkistä.

Velo Saimaan ajoasuja voivat tilata seuran jäsenet, joiden jäsenmaksu on maksettu ja jäsenyys voimassa. Tutustu alla Velo Saimaan tarjolla oleviin asuihin. 

Asujen tilaus tulee tapahtumaan MyBioracer-verkkokaupan kautta, jäsenet saavat linkin verkkokauppaan rekisteröitymiseen sähköpostilla. Seuraava seura-asujen yhteistilaus tehdään keväällä 2024, asiasta tiedotetaan emaililla ja somessa.

Kuva Kuvaus
Lyhythihainen ajopaita Icon Classic

Velo Saimaan peruskuosilla varustettu laadukas ajopaita Bioracerin Prof Bodyfit -mallistosta. Paita on silikonihelmalla varustettu Smooth-versio.

Naisten lyhythihainen ajopaita Icon Classic

Velo Saimaan naisten kuosilla ja leikkauksella varustettu laadukas ajopaita Bioracerin Prof Bodyfit -mallistosta. Paita on silikonihelmalla varustettu Smooth-versio.

Bib-ajohousut pehmusteella, Icon ja Epic -mallit

Velo Saimaan peruskuosilla varustetut lyhyet ajohousut Bioracerin Prof -mallistosta. Selkäosassa pieni puhelin/varustetasku ja lahkeiden suissa on luistamista estävä silikoni.

Saatavilla myös erittäin laadukas Epic-ajohousu.

Naisten bib-ajohousut pehmusteella, Icon ja Epic -mallit

Velo Saimaan naisten kuosilla varustetut lyhyet ajohousut Bioracerin Prof -mallistosta. Selkäosassa pieni puhelin/varustetasku ja lahkeiden suissa on luistamista estävä silikoni.

Saatavilla myös erittäin laadukas Epic-tason ajohousu.

Tuuliliivi Epic

Kevyt ja laadukas Velo Saimaan kuosilla varustettu tuuliliivi kevät- ja syyskelien lenkeille. Etuosa tuulenpitävää kangasta ja takaosa hengittävää verkkokangasta. Takaosassa aukot ajopaidan takataskujen kohdalla.

Pitkähihainen ajopaita Icon Long Sleeve Jersey

Vastaavanlainen paita kuin lyhythihainen ajopaita, mutta pitkillä hihoilla. Ihonmyötäinen.

   
Jersey Enduro SS -paita, lyhythihainen

Rennompaan ajeluun soveltuva rennommalla mitoituksella varustettu tekninen paita, jonka selässä on yksi vetoketjullinen tasku. Kevyttä ja hengittävää mesh-kangasta, toimii hyvin myös vapaa-ajan paitana!

Mitoitus on tehty siten, että koossa on huomioitu mahdolliset paidan alla olevat suojat. Jos et aja suojien kanssa, tilaa reilusti normaalia pienempi koko (XS-M). 182 cm/72 kg verrokkihenkilön koko on XS-S.

 

Pitkät bib-housut, Epic -malli

Velo Saimaan peruskuosilla varustetut pitkät ajohousut Bioracerin Prof -mallistosta. Selkäosassa pieni puhelin/varustetasku ja lahkeiden suissa on luistamista estävä silikoni.

Erittäin laadukas Epic-ajohousu.

   

Naisten triathlon-puku, hihaton ja hihallinen

Puvussa on miellyttävä, anatominen leikkaus. Housuosa on valmistettu Aquaracer-kankaasta, joka on hydrofiilikäsitelty. Puku sopii hyvin lyhyen ja pitkänmatkan treeneihin ja kisoihin. 

Miesten triathlon-puku, hihaton ja hihallinen

Puvussa on miellyttävä, anatominen leikkaus. Housuosa on valmistettu Aquaracer-kankaasta, joka on hydrofiilikäsitelty. Puku sopii hyvin lyhyen ja pitkänmatkan treeneihin ja kisoihin.

Näiden lisäksi Bioracerilta on saatavissa myös  muita asusteita jotka ovat näkyvissä Velo Saimaan Bioracerin verkkokaupassa. Kokotaulukko saatavilla tästä linkistä.