Seura-asut

Velo Saimaan ensimmäiset ajoasut vuosille 2018-2020 tilattiin Bioracerilta keväällä 2018. Asujen graafisen ilmeen on suunnitellut Digistudio / Antti Kääriäinen ja sitä käytetään näiden kolmen vuoden ajan kunnes kausille 2021-2023 suunnitellaan jälleen uusi kuosi uusilla sponsorilogoilla. Bioracer on tunnettu ja laadukas belgialainen asumerkki, jota käyttää mm. Suomen pyöräilymaajoukkue sekä useat pyöräilyseurat ja tiimit Suomessa ja ympäri maailman. Tutustu Bioracerin valikoimaan tästä linkistä.

Velo Saimaan ajoasuja voivat tilata seuran jäsenet, joiden jäsenmaksu on maksettu ja jäsenyys voimassa. Tilaus lähetetään Bioracerille, kun riittävä määrä asusteita on tilauksessa. Suositus on 5 kappaletta per asu minimitilaukseen (kaikki koot huomioiden). Tutustu alla Velo Saimaan tarjolla oleviin asuihin.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan seuraavaan seura-asutilaukseen, täytä alustava sitomaton tilauslista alla olevasta painikkeesta. Mikäli tilaajia on riittävästi, seuraava tilaus tehdään syksyllä 2019. Muussa tapauksessa asuja tilataan seuraavan kerran kevättalvella 2020. Lisätiedot velosaimaa(a)gmail.com.
Siirry tilauslomakkeelle
Kuva Kuvaus
Lyhythihainen ajopaita Prof Bodyfit

Velo Saimaan peruskuosilla varustettu laadukas ajopaita Bioracerin Prof Bodyfit -mallistosta. Paidasta on saatavilla silikonihelmalla varustettu Smooth-versio pienellä lisähinnalla. Katso video paidasta.

Hinta: 56 € (Smooth 59 €)

Naisten lyhythihainen ajopaita Prof Bodyfit

Velo Saimaan naisten kuosilla ja leikkauksella varustettu laadukas ajopaita Bioracerin Prof Bodyfit -mallistosta. Paidasta on saatavilla silikonihelmalla varustettu Smooth-versio pienellä lisähinnalla.

Hinta: 56 € (Smooth 59 €)

Bib-ajohousut pehmusteella Prof Elite 2.0

Velo Saimaan peruskuosilla varustetut lyhyet ajohousut Bioracerin Prof Elite 2.0 -mallistosta. Selkäosassa pieni puhelin/varustetasku ja lahkeiden suissa on luistamista estävä silikoni.

Hinta: 67 €

Naisten bib-ajohousut pehmusteella Prof Elite 2.0

Velo Saimaan naisten kuosilla varustetut lyhyet ajohousut Bioracerin Prof Elite 2.0 -mallistosta. Selkäosassa pieni puhelin/varustetasku ja lahkeiden suissa on luistamista estävä silikoni.

Hinta: 67 €

Tuuliliivi Body Windblock

Kevyt ja laadukas Velo Saimaan kuosilla varustettu tuuliliivi kevät- ja syyskelien lenkeille. Etuosa tuulenpitävää kangasta ja takaosa hengittävää verkkokangasta. Takaosassa aukot ajopaidan takataskujen kohdalla.

Hinta: 65 €

Varastossa: 1 M-koko

Pitkähihainen ajopaita Prof Bodyfit (kuvassa Tempest-paita)

Vastaavanlainen paita kuin lyhythihainen ajopaita, mutta pitkillä hihoilla. Ihonmyötäinen.

Hinta: 60 €

Lämmin ajopaita Prof Bodyfit Tempest Light

Suomen vaihteleviin kevät- ja syyssäihin mainio lähes ihonmyötäinen mutta lämmin ajopaita! Tempest-paita pitää lämpimänä mutta hengittää samalla hyvin, joten se sopii myös kovavauhtisiin treeneihin kylmällä säällä.

Hinta: 85 €

Enduro/All Mountain -paita, lyhythihainen

Rennompaan ajeluun soveltuva rennommalla mitoituksella varustettu tekninen paita, jonka selässä on yksi vetoketjullinen tasku. Kevyttä ja hengittävää mesh-kangasta, toimii hyvin myös vapaa-ajan paitana!

Mitoitus on tehty siten, että koossa on huomioitu mahdolliset paidan alla olevat suojat. Jos et aja suojien kanssa, tilaa reilusti normaalia pienempi koko (XS-M). 182 cm/72 kg verrokkihenkilön koko on XS-S.

Hinta: 50 €

BMX Short Subli Plus -housut

Enduropaidan kanssa hyvin sopivat kevyet ja rennot housut ilman säämiskää. Edessä nyörikiristys ja vyöräröllä kuminauha. Kahdet taskut. Soveltuu hyvin myös vapaa-aikaan ja vaikkapa uimashortseiksi.

Hinta: 55 €

(ei kuvaa) Downhill-paita

Vastaava kuin Enduro/All Mountain -paita, mutta pitkähihainen.

Hinta: 55 €

  Naisten triathlon-puku, hihaton

Puvussa on miellyttävä, anatominen leikkaus. Housuosa on valmistettu Aquaracer-kankaasta, joka on hydrofiilikäsitelty. Puku sopii hyvin lyhyen ja pitkänmatkan treeneihin ja kisoihin. Saatavilla myös hihallisena.

Lisätietoja

Hinta: 109 €

Miesten triathlon-puku, hihaton

Puvussa on miellyttävä, anatominen leikkaus. Housuosa on valmistettu Aquaracer-kankaasta, joka on hydrofiilikäsitelty. Puku sopii hyvin lyhyen ja pitkänmatkan treeneihin ja kisoihin. Saatavilla myös hihallisena.

Lisätietoja

Hinta: 109 €

Näiden lisäksi Bioracerilta on saatavissa myös tempohaalaria, erilaisia triathlon-pukuja ja muita asusteita. Kysy lisää! Bioracerin kokotaulukko tästä linkistä.

Siirry tilauslomakkeelle