Seura-asut

Velo Saimaan ensimmäiset ajoasut vuosille 2018-2020 tilattiin Bioracerilta keväällä 2018. Asujen graafisen ilmeen on suunnitellut Digistudio / Antti Kääriäinen. Bioracer on tunnettu ja laadukas belgialainen asumerkki, jota käyttää mm. Suomen pyöräilymaajoukkue sekä useat pyöräilyseurat ja tiimit Suomessa ja ympäri maailman. Tutustu Bioracerin valikoimaan tästä linkistä.

Velo Saimaan ajoasuja voivat tilata seuran jäsenet, joiden jäsenmaksu on maksettu ja jäsenyys voimassa. Tutustu alla Velo Saimaan tarjolla oleviin asuihin.

Asujen tilaus tapahtuu nykyään MyBioracer-verkkokaupan kautta. Linkin verkkokauppaan rekisteröitymiseen jäsenet saavat sähköpostina. Kevään 2022 tilausaika päättyy 8.5.2022.

Kuva Kuvaus
Lyhythihainen ajopaita Prof Bodyfit 51336

 

Velo Saimaan peruskuosilla varustettu laadukas ajopaita Bioracerin Prof Bodyfit -mallistosta. Paita on silikonihelmalla varustettu Smooth-versio. Katso video paidasta.

 

Naisten lyhythihainen ajopaita Prof Bodyfit 51336D

 

Velo Saimaan naisten kuosilla ja leikkauksella varustettu laadukas ajopaita Bioracerin Prof Bodyfit -mallistosta. Paita on silikonihelmalla varustettu Smooth-versio.

 

Bib-ajohousut pehmusteella

  • Prof Elite 3.0 52146
  • Epic 52180

Velo Saimaan peruskuosilla varustetut lyhyet ajohousut Bioracerin Prof Elite 3.0 -mallistosta. Selkäosassa pieni puhelin/varustetasku ja lahkeiden suissa on luistamista estävä silikoni.

Saatavilla myös erittäin laadukas Epic-ajohousu.

 

Naisten bib-ajohousut pehmusteella

  • Prof Elite 3.0 52146D
  • Epic 52180DS

Velo Saimaan naisten kuosilla varustetut lyhyet ajohousut Bioracerin Prof Elite 3.0 -mallistosta. Selkäosassa pieni puhelin/varustetasku ja lahkeiden suissa on luistamista estävä silikoni.

Saatavilla myös erittäin laadukas Epic-tason ajohousu.

 

Tuuliliivi Body Windblock 51961

 

Kevyt ja laadukas Velo Saimaan kuosilla varustettu tuuliliivi kevät- ja syyskelien lenkeille. Etuosa tuulenpitävää kangasta ja takaosa hengittävää verkkokangasta. Takaosassa aukot ajopaidan takataskujen kohdalla.

 

 

Pitkähihainen ajopaita Prof Bodyfit 51341 (kuvassa Tempest-paita)

 

Vastaavanlainen paita kuin lyhythihainen ajopaita, mutta pitkillä hihoilla. Ihonmyötäinen.

 

Lämmin ajopaita Prof Bodyfit Tempest 51368

 

Suomen vaihteleviin kevät- ja syyssäihin mainio lähes ihonmyötäinen mutta lämmin ajopaita! Tempest-paita pitää lämpimänä mutta hengittää samalla hyvin, joten se sopii myös kovavauhtisiin treeneihin kylmällä säällä.

 

Enduro/All Mountain -paita, lyhythihainen 50650

 

Rennompaan ajeluun soveltuva rennommalla mitoituksella varustettu tekninen paita, jonka selässä on yksi vetoketjullinen tasku. Kevyttä ja hengittävää mesh-kangasta, toimii hyvin myös vapaa-ajan paitana!

Mitoitus on tehty siten, että koossa on huomioitu mahdolliset paidan alla olevat suojat. Jos et aja suojien kanssa, tilaa reilusti normaalia pienempi koko (XS-M). 182 cm/72 kg verrokkihenkilön koko on XS-S.

 

BMX Short Subli Plus -housut 50701

 

Enduropaidan kanssa hyvin sopivat kevyet ja rennot housut ilman säämiskää. Edessä nyörikiristys ja vyöräröllä kuminauha. Kahdet taskut. Soveltuu hyvin myös vapaa-aikaan ja vaikkapa uimashortseiksi.

 

(ei kuvaa) Downhill-paita 50620

 

Vastaava kuin Enduro/All Mountain -paita, mutta pitkähihainen. Väljä mitoitus.

 

 

Naisten triathlon-puku, hihaton 52834D

 

Puvussa on miellyttävä, anatominen leikkaus. Housuosa on valmistettu Aquaracer-kankaasta, joka on hydrofiilikäsitelty. Puku sopii hyvin lyhyen ja pitkänmatkan treeneihin ja kisoihin. Saatavilla myös hihallisena.

Lisätietoja

 

Miesten triathlon-puku, hihaton 52834

 

Puvussa on miellyttävä, anatominen leikkaus. Housuosa on valmistettu Aquaracer-kankaasta, joka on hydrofiilikäsitelty. Puku sopii hyvin lyhyen ja pitkänmatkan treeneihin ja kisoihin. Saatavilla myös hihallisena.

Lisätietoja

 

Näiden lisäksi Bioracerilta on saatavissa myös tempohaalaria, erilaisia triathlon-pukuja ja muita asusteita. Kysy lisää! Bioracerin kokotaulukko tästä linkistä.