fbpx

Ota yhteyttä hallitukseen sähköpostilla velosaimaa(a)gmail.com.

Hallitus 2022

Arto Arpiainen

Puheenjohtaja
Olen aina pitänyt pyöräilystä mutta innostuin lajista kunnolla muutama vuotta sitten hankittuani ensin CX-pyörän ja sittemmin myös maastopyörän. Pyöräily pitää kunnossa sekä fyysisesti että henkisesti, lenkillä mieli lepää.

Teemu Salmela

Varapuheenjohtaja

Jaana Saramäki

Taloudenhoitaja
Olen maantiepyöräilyn ja uusimpana maastopyöräilyn vauhdin hurmasta nauttiva pyöräilyn aktiiviharrastaja. Pyöräily on kuulunut elämääni aina pienestä pitäen hyötypyöräilyn merkeissä. Nykyään pyörän satulassa taittuvat kuntolenkit, kauppareissut ja työmatkat.

Jaakko Palvaila

Sihteeri
Entinen maastopyöräilijä, nykyinen soratiefiilistelijä. Useimmiten liikenteessä pyöräkärryn ja pienen matkustajan kanssa.

Maija Laukniemi

Hallituksen jäsen
Olen harrastanut pyöräilyä tavalla tai toisella pienestä pitäen. Nykyään pidän erityisesti gravel - pyöräilystä. Parasta on pyöräretket hyvässä seurassa ilman tiukkaa aikataulua. Kauniit maisemat ja maukkaat retkieväät takaavat hyvän fiiliksen.

Tuomo Viskari

Hallituksen jäsen
Ehjästä triathlonsuorituksesta haaveileva työmatkapyöräilijä. Lapa pystyyn kun lenkillä kohdataan!

Laura Pursiainen

Hallituksen jäsen
Parhaat pyöräilykokemukseni saan maastopyörällä uusia polkuja seikkailuasenteella koluten. Ajelen mieluusti pitkään ja hitaasti. Työmatkat ja kauppareissut taittuvat myös pyörällä.

Marju Asikainen

Hallituksen jäsen

Aija Kontinen

Hallituksen varajäsen