fbpx

Ota yhteyttä hallitukseen sähköpostilla velosaimaa(a)gmail.com.

Hallitus 2021

Teemu Saramäki

Puheenjohtaja
Pyöräily on ollut olennainen osa elämääni lapsuudesta asti. Fillarilla on kuljettu kouluun, ajeltu huvikseen, treenattu ja kisattu, ja nykyään se on myös tärkein kulkupeli töihin. Nyt pyrin tarjoamaan positiivisia pyöräilykokemuksia myös muille!
Puh. 040 537 6331
t_saramaki(a)hotmail.com.

Tommi Mikkonen

Varapuheenjohtaja
Viitisen vuotta sitten maantiepyöräilyn aloittanut ja siihen hurahtanut aktiiviharrastaja.
Puh. 044 3733737
tommi.mikkonen76(a)gmail.com

Jaana Saramäki

Taloudenhoitaja
Olen maantiepyöräilyn ja uusimpana maastopyöräilyn vauhdin hurmasta nauttiva pyöräilyn aktiiviharrastaja. Pyöräily on kuulunut elämääni aina pienestä pitäen hyötypyöräilyn merkeissä. Nykyään pyörän satulassa taittuvat kuntolenkit, kauppareissut ja työmatkat.

Maija Laukniemi

Sihteeri
Olen harrastanut pyöräilyä tavalla tai toisella pienestä pitäen. Nykyään pidän erityisesti gravel - pyöräilystä. Parasta on pyöräretket hyvässä seurassa ilman tiukkaa aikataulua. Kauniit maisemat ja maukkaat retkieväät takaavat hyvän fiiliksen.

Mikko Veijalainen

Hallituksen jäsen
Olen maastopyöräilyn harrastaja rennolla otteella ja pyrin kulkemaan myös työmatkat pyörällä.

Laura Pursiainen

Hallituksen jäsen
Parhaat pyöräilykokemukseni saan maastopyörällä uusia polkuja seikkailuasenteella koluten. Ajelen mieluusti pitkään ja hitaasti. Työmatkat ja kauppareissut taittuvat myös pyörällä.

Markku Pietilä

Hallituksen jäsen, pyöräilynedistämisvastaava
Lähes koko ikänsä Mikkelissä asunut pyöräilyn harrastaja. Nähnyt Mikkelin pyöräilyolojen kehittymisen vuosikymmenten aikana ja luotsaa nyt kaupungin pyöräilynkehittämistoimintaa kaikkien pyöräilijöiden parhaaksi.
markku58.pietila(a)gmail.com

Paavo Märkjärvi

Hallituksen varajäsen
Pyörän satulassa taittuvat työmatkat ja maastopyörälenkit.

Hannu Mahlberg

Hallituksen varajäsen
ATPMP eli aivan turhan pitkien matkojen pyöräilijä. Lähipiirin mielestä vähempikin kuulemma riittäisi. Pyöräilyä on tullut harrastettua jo seitsemällä vuosikymmenellä ja muutama viimeisintä hieman aktiivisemmin. Vuosien myötä olen huomannut kisanopeuteni riittämättömyyden, joten olen satsannut kestävyyteen. Motto: Varmaan kohta lakkaa helpottamasta!