fbpx

Ota yhteyttä hallitukseen sähköpostilla velosaimaa(a)gmail.com.

Hallitus 2024

Teemu Salmela

Puheenjohtaja
Ehdoton luomupyöräilyn kannattaja. Tallista löytyy pyörät niin maantielle kuin poluille, fiiliksen ja kelin mukaan. Muutaman kerran olen osallistunut luonteripyöräilyyn ja Tahkon Mtb -kisaan lähinnä itseäni voittamaan. Kuitenkin arkiliikunta pyöräillen on se tärkein juttu.

Arto Arpiainen

Varapuheenjohtaja
Ajan eniten maastopyörällä ja talvisin fatbikella, kesällä teen satunnaisia lenkkejä cyclocross-pyörällä. Pyöräily pitää kunnossa sekä fyysisesti että henkisesti, lenkillä mieli lepää.

Jaana Saramäki

Taloudenhoitaja
Olen maantiepyöräilyn ja uusimpana maastopyöräilyn vauhdin hurmasta nauttiva pyöräilyn aktiiviharrastaja. Pyöräily on kuulunut elämääni aina pienestä pitäen hyötypyöräilyn merkeissä. Nykyään pyörän satulassa taittuvat kuntolenkit, kauppareissut ja työmatkat.

Jaakko Palvaila

Sihteeri
Entinen maastopyöräilijä, nykyinen soratiefiilistelijä. Useimmiten liikenteessä pyöräkärryn ja pienen matkustajan kanssa.

Aaro Liukkonen

Hallituksen jäsen
Olen maantie- ja gravel-pyöräilijä kesäisin. Syksy- ja talvikaudella hyppään myös fatbiken satulaan. Arkipyöräily ja pyörien rakentelu ovat toki olennaisia osia harrastuksessa.

Marju Asikainen

Hallituksen jäsen
Arkipyöräilen läpi vuoden ja kesäisin maastopyöräilen. Tavoitteena hyvä mieli ja puhtaampi luonto, pientä kilpailua unohtamatta.

Maija Laukniemi

Hallituksen jäsen
Olen harrastanut pyöräilyä tavalla tai toisella pienestä pitäen. Nykyään pidän erityisesti gravel - pyöräilystä. Parasta on pyöräretket hyvässä seurassa ilman tiukkaa aikataulua. Kauniit maisemat ja maukkaat retkieväät takaavat hyvän fiiliksen.

Tuomo Viskari

Hallituksen jäsen
Ehjästä triathlonsuorituksesta haaveileva työmatkapyöräilijä. Lapa pystyyn kun lenkillä kohdataan!

Janne Väänänen

Hallituksen jäsen
Muutama vuosi sitten maastopyöräilyyn hurahtanut harrastelija. Kesällä jonkun verran myös gravelia ja talvisin polkuja fatbikella.

Sauli Käyhkö

Hallituksen jäsen
Aktiiviharrastelija maastopyöräilyn saralla pyöräilyn ilosanomaa eteenpäin vieden. Viimeiset pari vuotta myös xc marathon kisaviivoilla tuttu näky. Pyöräily on parasta henkistä lääkettä hektisen arjen keskellä.