Triathlon

Triathlon on viime vuosina suosituksi tullut harrastus, joka sopii hyvin peruskuntoilijallekin. Triathlon-suorituksen rasittavuus kasvaa matkan pidetessä, mutta pikamatka (750 m uintia, 20 km pyöräily, 5 km juoksu) on suoritettavissa suhteellisen lyhyelläkin harjoittelulla. Toisaalta matkan pidetessä (olympiamatka, täysmatka) löytyy vaativuutta maratoonareillekin. Triathlon-suoritukseen kuuluu oleellisena osana vaihdot, joita on hyvä harjoitella ennen kilpailua.

Mikkelissä on erinomaiset mahdollisuudet harjoitella triahtlonia. Pyöräilyyn ja juoksuun sopivia reittejä on runsaasti ja avovesiuintiin lampia lähes joka kulmalla.

Mikkelin triathlon-harrastajat kokoontuvat talvikaudella uintiharjoituksiin Rantakeitaan uimahalliin keskiviikkoisin klo 20-21. Talvikaudella hyödynnämme Velon sisäpyöräilytuntia, joka on myös keskiviikkoisin klo 17.30-18.30 (lokakuun alusta) Sport Forumilla. Juoksuharjoituksiin pääsee esim. Mikkelin Kilpa-Veikkojen eri ryhmissä, ja pyöräilyharjoituksiin Velo Saimaan organisoimana.

Oletko kiinnostunut triathlon-harrastuksesta?
Ota yhteys Velo Saimaa ry:n triathlon-harrastajiin:

  • Tuomo Viskari
    puh. 040 140 5575, tuomo.h.viskari@gmail.com
  • Katri Mattelmäki (uintivastaava)
    puh. 040 552 1842, katri.mattelmaki@gmail.com