Vuokrapyörien varausehdot

Voimassa 9.7.2018 alkaen

Polkupyörän vuokra maksetaan etukäteen pyörää noudettaessa. Vuokraajan tulee huolehtia pyörästä vuokrauksen ajan sekä noudattaa ajaessaan erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta. Vuokraaja on velvollinen käyttämään pyörää vain sille tarkoitetulla tavalla.

Pyörävuokran hinta sisältää:

  • pyörä
  • kypärä

Vuokraaja vastaa polkupyörästä ja lisävarusteista niiden täydestä arvosta, kunnes pyörä on palautettu. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokrauksen aikana sattuneet pyörän ja sen varusteiden mahdolliset vahingot sekä kadonneet osat ja lisävarusteet joko omalla kustannuksellaan tai ne veloitetaan vuokraajalta toteutuneiden kulujen mukaan. Vuokraaja vastaa omasta vakuutusturvastaan. Vuokraaja sitoutuu noudattamaan Suomen liikennelainsäädäntöä ja on itse vastuussa aiheuttamistaan vahigoista vuokrauksen aikana.

Polkupyörä on palautettava sovittuun paikkaan vuokra-ajan päättyessä. Polkupyörän vieminen Suomen rajojen ulkopuolelle on kielletty. Pyörän nouto on pääsääntöisesti maanantaina klo 18-20 ja palautus viimeisen vuokraviikon sunnuntaina klo 20 mennessä ellei toisin sovita.