Tutustu triathloniin -päivä Rantakeitaalla 7.5.2023

Tervehdys, aktiiviliikkuja! Kiinnostaako triathlon, tuo monipuolinen liikuntamuoto ja samalla yleisöystävällinen kilpailulaji? Vai oletko kenties jo kokenut harrastaja, joka haluaa vertaistukea tekemiseen? Ikään, kokoon ja lähtötasoon katsomatta olet tervetullut kuulemaan lisää triathlonin ilosanomaa!

Velo Saimaa ry järjestää tilaisuuden tutustua triathloniin sekä triathlonisti Juuso Manniseen sunnuntaina 07.05.2023 klo 13:00 – 15:00, Viihdeuimala Rantakeitaan kahviossa (Kunnanmäki 3, 50600 Mikkeli).

Samalla on tarkoitus keskustella triathlonin harrastustoiminnan tarpeista ja mahdollisuuksista Mikkelin seudulla. Tarjolla on purtavaa sekä kahvia. Ilmoittauduthan tilaisuuteen ja vastaat lyhyeen esikyselyyn oheisen linkin kautta 3.5.2023 mennessä, kiitos! https://forms.gle/VHiuqFJSbkn5XmYGA

Lisätiedot ja yhteydenotot:
velosaimaa@gmail.com

Terveisin,
Velo Saimaan triathlonjaosto

No Replies to "Tutustu triathloniin -päivä Rantakeitaalla 7.5.2023"