Velo Saimaan kevätkokous Mikkelissä 23.4.2022

Tervetuloa Velo Saimaa ry:n kevätkokoukseen Mikkelin Golfin tukikohtaan osoitteessa Lentokentänkatu 2 lauantaina 23.4.2022 klo 12. Kokouksessa käsitellään mm. kuluneen vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös. Toivomme aktiivista osallistumista kevätkokoukseen, kun nyt on jälleen mahdollisuus kokoontua.

Kokouksen jälkeen järjestetään seuratoimintaa käsittelevä työpaja, johon seuran hallitus toivoo runsaslukuista osallistumista. Miten seura voisi säilyä toimintakykyisenä myös tulevaisuudessa ja mitä Velo Saimaan toiminnan pitäisi mielestäsi olla? Tule keskustelemaan ja ratkaisemaan asiaa työpajaan noin klo 13.30 alkaen.

Perinteiseen tapaan kevätkokouksen jälkeen pääsee myös pyörälenkille. Halukkaat voivat starttailla Golfin klubilta maastoon tai maantielle klo 15. Lenkin jälkeen klo 17.30 on vuorossa Velo Saimaan tarjoama ruokailu ja ilta jatkuu siitä rennon yhdessäolon ja saunaillan merkeissä.

Tervetuloa!

No Replies to "Velo Saimaan kevätkokous Mikkelissä 23.4.2022"