Tule mukaan Velo Saimaan toimintaan!

Haussa on uusia jäseniä seuran hallitukseen.

Oletko kiinnostunut olemaan mukana kehittämässä Mikkeliä kohti unelmien pyöräilykaupunkia? Nyt kun Mikkelin kaupunki on päättänyt liittyä Pyöräilykuntien verkoston jäseneksi, elämme mielenkiintoisia aikoja. Pyöräilyn ja pyöräilyolosuhteiden kehittäminen saa uusia kierroksia ja alkaa näkyä toivottavastu uudella tavalla myös katukuvassa. Velo Saimaalla on tärkeä rooli sekä pyöräilyn sujuvuuden kehittäjänä, että paikallisen pyöräilykulttuurin nostajana.

Tule mukaan Velo Saimaan hallitustoimintaan! Hallituksessa olet mukana päättämässä miltä Mikkeli näyttää pyöräilijän silmin. Kokoonnumme keskimäärin 6-8 kertaa vuoden aikana, mutta pidämme aktiivisesti yhteyttä WhatsAppilla. Sääntömääräisten kevät- ja syyskokousten yhteydessä pyöräillään ja vietetään iltaa. Hallitus järjestää myös kerran-pari vuodessa omia illanviettoja. Pääasia on hyvä fiilis ja tekemisen meininki.

Oletko sinä se, joka tuo Velo Saimaan hallitukseen uusia ideoita ja näkemyksiä? Jos vastasit kyllä, ota yhteyttä Velo Saimaan puheenjohtajaan Teemu Saramäkeen (t_saramaki(a)hotmail.com, 0405376331) tai velosaimaa(a)gmail.com ja tule Velo Saimaan syyskokoukseen Mikkelin Golfille lauantaina 7.11.2020 klo 13. Tervetuloa mukaan!

Kuka heiluttaa puheenjohtajan nuijaa vuonna 2021?

Velo Saimaata vuodesta 2016 johtanut Teemu Saramäki on valmis luovuttamaan puheenjohtajan nuijan eteenpäin uudelle tulisieluiselle pyöräilyn ystävälle ensi kaudeksi. ”Kesällä syntynyt uusi perheenjäsen ja muutokset päivätyön osalta ovat vieneet ajan ja energian ajaa seuratoimintaa eteenpäin. Toivon löytäväni itselleni jatkajan, jolla olisi annettavaa Mikkelin pyöräilyolosuhteiden kehittämiselle” Teemu sanoo. ”Pyöräilyseura on vakiinnuttanut asemansa Mikkelissä yhteiskunnallisena vaikuttajana, ja sen puheenjohtajana sinulla on erinomaiset asemat vaikuttaa asioihin. Mikäli sinulla on vahva visio miten pyöräilyä voisi Mikkelissä kehittää, olet varmasti oikea henkilö tähän tehtävään.”

Puheenjohtaja vastaa siis seuratoiminnan strategisesta kehittämisestä yhdessä hallituksen kanssa, edustaa seuraa ja johtaa kokouksia. Tehtävä ei vaadi aiempaa kokemusta yhdistystoiminnasta, mutta se on toki avuksi. Teemu ja hallitus auttavat sinua, joten et ole yksin.

”Velo Saimaa on saanut valtasti hyvää aikaan näiden vuosien aikana. Pyöräilyn asema Mikkelissä on kohentunut, uusia ihmisiä on saatu lajin pariin ja on seuratoiminta yhdistänyt myös ihmisiä. Toivottavasti seuratoimintaan saadaan mukaan uusia ihmisiä, jotka vievät toimintaa uudelle tasolle vuodesta 2021 alkaen” Teemu kertoo.

Kiinnostuitko? Soita 040 5346 331, niin keskustellaan lisää!

Velo Saimaa ry:n syyskokous Mikkelin Golfin klubilla la 7.11.2020 klo 13. Jäsenet saavat kutsun noin viikko ennen kokousta.

No Replies to "Tule mukaan Velo Saimaan toimintaan!"