Velo Saimaa tiedottaa

Koronavirus ja Suomen hallituksen tuoreet linjaukset vaikuttavat Velo Saimaa ry:n kevään toimintaan. Toimintaa sopeutetaan tilanteeseen kevään aikana seuraavasti:

Maaliskuu

  • Kevätkauden loput sisäpyöräilytunnit perutaan.
  • Kevätkauden loput kahvakuulaharjoitukset perutaan.

Huhtikuu

  • Velo Saimaa ry:n sääntömääräinen kevätkokous 4.4.2020 tullaan järjestämään etäyhteydellä. Yhteislenkki ja saunailta jää väliin. Jäsenille tulee kutsu kokoukseen lähiaikoina.
  • Huhtikuulle suunnitellut pyöränhuoltokurssit tullaan siirtämään myöhempään ajankohtaan, mahdollisesti loppukesään/syksyyn.

Toukokuu

  • Uusien harrastajien tutustumislenkkejä maastossa ja maantiellä todennäköisesti siirretään, riippuen epidemian tilanteesta toukokuussa.
  • Helatorstaille suunnitteilla oleva pyöräilytapahtuma perutaan, mikäli tilanne näyttää, ettei se mahdollista tapahtuman järjestämistä.
  • MTB-cupin 1. osakilpailu 27.5. siirretään myöhempään ajankohtaan, jos tilanne sitä vaatii.

Yhteislenkkeihin ei tulla tekemään suurempia rajoituksia, mutta mitään varsinaisia erikseen mainostettavia tavallista suurempia yhteislenkkejä ei tehdä eikä suositella. Kalevankankaan monikäyttöreitti on auki normaalisti 24/7 ja siellä on suotavaa liikkua omatoimisesti. Mikkelin maastopyöräcup ajetaan normaalisti, jos tilanne sallii.

Toukokuun jälkeisestä ajasta emme vielä tiedä, joten siitä tiedotellaan erikseen. Suosittelemme kuitenkin kaikkia terveinä olevia hyödyntämään saatavilla olevat liikkumismahdollisuudet Kalevankankaalla ja muualla lähialueilla nyt keväällä. Suuria kokoontumisia tulee lähtökohtaisesti välttää ja pitää omaehtoista kotikaranteenia, mikäli saa taudinkuvaan sopivia oireita. Seuratoimintaan liittyvissä kysymyksissä ota yhteys velosaimaa@gmail.com.

THL:n sivut koronavirukseen liittyen

No Replies to "Velo Saimaa tiedottaa"