Sinustako jäsen Velo Saimaan hallitukseen?

Sykkiikö sydämesi pyöräilylle ja haluat olla mukana rakentamassa Mikkelistä mahtavaa pyöräilykaupunkia? Haluatko kenties nostaa pyöräilyn asemaa muualla Etelä-Savossa? Tule mukaan Velo Saimaa ry:n hallitustoimintaan! Yhdistystoiminta koetaan usein vieroksuttavana, sillä kovin monilla ei siitä ole omakohtaista kokemusta. Velo Saimaa on kuitenkin harrastusyhteisö ja me teemme asioita, joista olemme itse pyöräilijöinä kiinnostuneita. Toiminta pyörii vapaaehtoispohjalta ja asioita tehdään yhdessä. Yhdistys mahdollistaa asioita, jotka eivät muuten olisi mahdollisia. Apua on aina saatavilla eikä asioiden kanssa tarvitse painia yksin.

Tutustu tämän vuoden hallitukseen

Velo Saimaan hallitus kokoontuu vuoden aikana 6-8 kertaa. Kokoukset pidetään yleensä arki-iltoina klo 18-20 välillä ja lisäksi asioista keskustellaan yleisesti hallituksen omassa WhatsApp-ryhmässä. Aktiivisimmin kokouksia pidetään keväällä, noin kerran kuukaudessa. Heinäkuu on hallitustoiminnasta vapaa kuukausi ja silloin lataamme akkuja, ajamme pyörällä ja pidämme taukoa. Yleensä tauko on kuitenkin pidempi, sillä kevätkauden viimeinen kokous pidetään monesti jo kesäkuun alkupuolella ja syyskauden ensimmäinen vasta elokuun lopussa tai syyskuun alussa. Lisäksi talvella kokoonnumme harvemmin.

Osa Velo Saimaan hallituksesta kokouksessa SportForumilla syyskuussa.

Yhdistystoimintaan kuuluu olennaisena osana sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset. Silloin seuran jäsenistöä kokoontuu paikalle ja päätetään mm. seuraavan vuoden toiminnasta (syyskokous) tai käydään läpi edellisvuoden tuloksista (kevätkokous). Perinteeksi on muodostunut järjestää kevät- ja syyskokousten yhteydessä yhteispyörälenkki ja saunailta. Näin seuran jäsenet ja muut harrastajat oppivat tuntemaan uusia ihmisiä, mikä on monille se suurin ilo ja hyöty pyöräilyseurasta.

Vuoden 2019 hallitus valitaan seuraavassa syyskokouksessa ensi lauantaina 10.11. klo 13 alkavassa syyskokouksessa. Oletko sinä kiinnostunut tulemaan mukaan Velo Saimaan hallitukseen? Tällä hetkellä hallituksesta on vapautumassa paikkoja ja uusia jäseniä tarvitaan hallitukseen. Jos olet kiinnostunut, kysy lisätietoja hallitustehtävistä sähköpostilla velosaimaa(a)gmail.com tai soita suoraan puheenjohtaja Teemu Saramäelle, 040 537 6331. Teemu jatkaa puheenjohtajana myös ensi vuonna. Olet lämpimästi tervetullut mukaan hallitustoimintaan!

Yhdessä teemme Mikkelistä paremman pyöräilykaupungin!

Velo Saimaa ry:n sääntömääräinen syyskokous lauantaina 10.11.2018 klo 13-15. Kokouspaikkana Mikkelin Golfin klubi osoitteessa Lentokentänkatu 2. Kokouksen jälkeen klo 15-17 pyörälenkit ja klo 17-23 saunailta, jossa mm. Mikkelin MTB-cupin palkitsemiset, vuoden pyöräilyteon palkinto ja reissukertomus Alpeilta. Velo Saimaa tarjoaa saunaillassa pientä syötävää ja juotavaa. Seuran ulkopuolisille (pois lukien palkittavat) 5 euroa osallistuminen saunailtaan. Ilmoittaudu ennakkoon tästä. Tervetuloa!

No Replies to "Sinustako jäsen Velo Saimaan hallitukseen?"