Tiedote: Lumme Energia ja Velo Saimaa yhteistyöhön

Velo Saimaa ry ja Lumme Energia Oy ovat sopineet kolmevuotisesta yhteistyöstä. Sopimus allekirjoitettiin 22.3.2018 ja se kattaa vuodet 2018, 2019 ja 2020. Yhteistyösopimuksen myötä Lumme Energia tulee olemaan näkyvästi esillä Velo Saimaan toiminnassa ja tapahtumissa sekä seuran uusissa ajoasuissa kausilla 2018-2020. Lumme Energia on Velo Saimaan järjestämän koko perheen pyöräilytapahtuman Mikkelin kevätpyöräilyn pääyhteistyökumppani näiden kolmen vuoden aikana.

”Yhteistyö Lumme Energian kanssa on meille merkittävä päänavaus ja kertoo siitä, että tuore seura on saanut toiminnan korkealle tasolle heti perustamisesta alkaen. Tämä yhteistyö antaa meille edellytyksiä tarjota entistä korkeatasoisempia tapahtumia ja kehittää Mikkelin pyöräilyolosuhteita niin arki- ja kunto- kuin kilpapyöräilynkin osalta uudelle tasolle” kertoo Velo Saimaa ry:n puheenjohtaja Teemu Saramäki.

”On upeaa, että Mikkeliin on saatu pyöräilyn erikoisseura. Olemme ylpeitä siitä, että saamme olla mukana Velo Saimaan toiminnassa ja uskomme, että seuran tarjoamalla toiminnalla on kysyntää Mikkelissä” toteaa Lumme Energia Oy:n liiketoimintajohtaja Mika Ahola.

Lisätiedot:
Mika Ahola
Liiketoimintajohtaja
Lumme Energia Oy
puh. 010 210 4284
mika.ahola@lumme-energia.fi

Teemu Saramäki
Puheenjohtaja
Velo Saimaa ry
puh. 040 537 6331
velosaimaa@gmail.com

No Replies to "Tiedote: Lumme Energia ja Velo Saimaa yhteistyöhön"