Velo Saimaan loppuvuosi 2017

Velo Saimaa ry:n ensimmäinen toimintavuosi alkaa kääntyä pikkuhiljaa loppua kohti. Monenlaista toimintaa on järjestetty kesän aikana. Seuraavassa katsaus loppuvuoden tapahtumiin:

Sisäpyöräily 4.10-13.12.

Syysiltojen pimetessä on hyvä siirtyä pyöräilemään sisätiloihin. Velo Saimaa tarjoaa jäsenilleen ja seuran ulkopuolisille mahdollisuuden tehokkaaseen ja mukavaan syys- ja talvikauden treeniin SportForumilla! Velo Saimaalle on varattu Spin60-tunti keskiviikkoisin noin klo 19.30-20.30 lokakuun 4. päivästä joulukuun 13. päivään. Tunti sopii erittäin hyvin sekä kokeneille pyöräilijöille että kokemattomille, sillä tunnin vastustasot voi päättää itse!

Sisäpyöräilyyn ilmoittaudutaan koko syyskaudeksi kerrallaan, mutta myös yksittäisille tunneille voi ilmoittautua. Syyskauden hinta asettuu osallistujamäärästä riippuen noin 40-80 euroon. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen velosaimaa(a)gmail.com.

MTB-retkiajo Pieksämäellä la 21. lokakuuta

Lokakuussa Velo Saimaa järjestää maastopyöräilypäivän uusilla Pieksämäen Vedenjakaja-reitistön poluilla. Retkelle voivat ilmoittautua mukaan sekä seuran jäsenet että seuraan kuulumattomat asiasta kiinnostuneet. Paikan päällä on tarkoitus ajaa kahdessa eri tasoryhmässä ja päivän päätteeksi lämmitetään sauna ja paistetaan makkarat kodalla Salvosen rannalla.

Seura tarjoaa saunan ja eväät paikan päällä, kuljetuksista kerätään pieni maksu kuljettajille. Ilmoittaudu mukaan oheisesta linkistä viimeistään 19.10.! https://goo.gl/forms/lKtp1D8tCmrMUjYY2

Syyskokous la 4. marraskuuta

Varaa kalenterista lauantai 4.11., sillä tuolloin järjestetään Velo Saimaan syyskokous ja pyöräily+illanvietto. Paikaksi on valikoitunut Mikkelin Golfin tukikohta osoitteessa Lentokentänkatu 2. Kokouksen jälkeen ajetaan eri ryhmissä lenkkiä maastossa ja tietä pitkin ja illalla jaetaan Mikkelin MTB-cupin palkinnot ja rentoudutaan saunan ja yhdessäolon merkeissä. Lisätietoja ja ilmoittautuminen lokakuun jälkipuolella, seuraa seuran uutiskirjeitä, Facebookia ja sivuja!

Viikkolenkit

Viikkolenkkejä ajetaan maastossa vielä pitkään syksyyn valojen kanssa. Lenkeillä startataan tiistai-iltaisin klo 18 Polkupyörä Etapin pihasta Lehmuskylästä ja torstai-iltaisin klo 18 Raviradantien ja Savilahdenkadun risteyksestä. Lisäksi muina aikoina ajetaan yksittäisiä lenkkejä. Liity Velo Saimaan kimppalenkit-ryhmään WhatsAppissa pyytämällä oma kutsulinkki ryhmään esim. osoitteesta velosaimaa(a)gmail.com.

No Replies to "Velo Saimaan loppuvuosi 2017"