Kesän 2017 yhteislenkit

Mikkelissä ajetaan eri järjestäjien toimesta aktiivisesti yhteislenkkejä kesäkaudella 2017. Tässä on katsaus kaikille avoimiin pyöräilyn yhteislenkkeihin.

Mikkelin Ladun kuntopyöräilylenkit maanantaisin

Mikkelin Latu järjestää suosittuja ja perinteikkäitä maanantaipyöräilyjä toukokuun alusta elokuun loppuun. Maanantaipyöräilyt keräävät paljon osallistujia ja tarjolla onkin tyypillisesti useita eritasoisia ryhmiä kilpapyöräilijöistä sunnuntaiajelijoihin. Katso lisätiedot osoitteesta http://www.suomenlatu.org/mikkelinlatu/?sivu=47.

 • Lähtöaika: klo 18
 • Lähtöpaikka: Marskin aukio
 • Lenkkien pituudet: yleensä 15-50 km
 • Vetäjät: ryhmillä on nimetyt vetäjät

Polkupyörä Etapin maastopyörälenkit tiistaisin

Etapin maastolenkit ovat tuttuja monille Mikkelin maastopyöräilijöille ja niitä ajetaan olosuhteiden salliessa läpi vuoden. Lenkit suuntautuvat Mikkelin lähialueille Mäntyniemeen, Kommelille, Salosaareen ja muihin sopivan matkan päässä oleviin kohteisiin. Lenkit ovat usein vauhdikkaita, joten ne sopivat hyvin hieman kokeneemmille maastopyöräilijöille.

 • Lähtöaika: klo 18
 • Lähtöpaikka: Poppelitie 26
 • Lenkkien pituudet: yleensä 25-50 km
 • Vetäjät: lenkillä on yleensä vetäjä

Torstailenkit maastoon ja maantielle

Uutuutena kaudelle 2017 Velo Saimaa ry on lanseerannut torstailenkit maastopyöräilijöille ja maantie/cyclocross-pyöräilijöille. Lenkeille kokoonnutaan Savilahdenkadun ja Raviradantien risteykseen, mistä maastopyöräilijät lähtevät omalle lenkilleen ja kapearenkaiset omalle. Jos osallistujia on riittävästi, voidaan tarvittaessa jakaantua eritasoisiin ryhmiin, jotta jokaiselle olisi sopiva vauhtiryhmä tarjolla. Periaatteena on ajaa hitaimman mukaan, joten kenenkään ei tarvitse pelätä jäävänsä jälkeen.

 • Lähtöaika: klo 18
 • Lähtöpaikka: Savilahdenkadun ja Raviradantien risteys
 • Lenkkien pituudet: yleensä 25-50 km (maasto), 30-80 km (maantie)
 • Vetäjät: lenkeille ei ole nimettyä vetäjää, osallistujat organisoivat lenkin ja reitin omatoimisesti

Sunnuntain pitkät ja palauttavat

Toisena vuoden 2017 uutuutena ovat Velo Saimaan sunnuntain leppoisat mutta pidemmät lenkit maastoon ja maantielle. Lenkit soveltuvat hyvin myös harrastuksen alkutaipaleella oleville harrastajille, jotka pystyvät ajamaan yhtäjaksoisesti rauhallista tahtia 3-4 tuntia. Maantielenkit starttaavat Savilahdenkadun ja Raviradantien risteyksestä klo 10 ja maastopyörälenkit klo 12. Lenkeillä voidaan käydä kahvilla jossain reitin varrella olevalla huoltoasemalla, joten pikkurahaa kannattaa varata mukaan. Jos osallistujia on riittävästi, voidaan tarvittaessa jakaantua eritasoisiin ryhmiin, jotta jokaiselle olisi sopiva vauhtiryhmä tarjolla. Periaatteena on ajaa hitaimman mukaan, joten kenenkään ei tarvitse pelätä jäävänsä jälkeen.

 • Lähtöaika: klo 10 (maantie/cyclo), klo 12 (maastopyöräilijät)
 • Lähtöpaikka: Savilahdenkadun ja Raviradantien risteys
 • Lenkkien pituudet: yleensä 60-120 km (maantie), 30-60 km (maasto)
 • Vetäjät: lenkeille ei ole nimettyä vetäjää, osallistujat organisoivat lenkin ja reitin omatoimisesti

Hyvä tietää ennen yhteislenkille osallistumista!

Tervetuloa rohkeasti mukaan Mikkelin seudun yhteislenkeille!

Tiedustele lenkkiseuraa Pyöräily Mikkelissä -ryhmässä

No Replies to "Kesän 2017 yhteislenkit"


  Got something to say?

  Some html is OK