Kevään 2017 tapahtumia

Velo Saimaa ry:n kevään tapahtumakalenteri on muodostettu. Ohessa katsaus seuran toimintaan keväkaudella:

  • Lauantaina 22.4. pidetään Velo Saimaan kevätkokous, jonka jälkeen on luvassa pyöräilyä keväisessä säässä, tehtävä/inforasteja ja saunailta. Rentoa yhdessäoloa luvassa! Jäsenet tervetuloa kevätkokoukseen! Pyöräilemään, saunomaan ja viettämään aikaa pääsevät myös seuraan kuulumattomat! Tapahtumasta tiedotetaan tarkemmin maalis-huhtikuun vaihteessa.
  • Lauantaina 6.5. on kansallinen pyöräilypäivä ja pyöräilyviikon avajaispäivä. Velo Saimaa järjestää tuona päivänä Mikkelissä matalan kynnyksen kuntopyöräilytapahtuman, joka soveltuu kaikille omasta kuntotasosta riippumatta. Varaa päivä kalenteristasi, tiedotamme tapahtumasta lisää lähiviikkoina! Velo Saimaan jäsenenä lunastat paikkasi tapahtumassa edullisemmin.
  • Toukokuun alussa käynnistyy tämän vuoden Kilometrikisa. Velo Saimaa on siinä vahvasti mukana, ole sinäkin! Velo Saimaalle on rekisteröity oma joukkue Kilometrikisaan. Pääset mukaan rekisteröitymällä ja syöttämällä joukkueen osallistumiskoodiksi norppapyöräilee. Kilometrikisa on leikkimielinen joukkuekilpailu, jossa kerätään pyöräilykilometrejä/-minuutteja. Ajetut kilometrit voi syöttää käsin, mutta palvelu integroituu myös moniin sovelluksiin, kuten Stravaan. Ohjeet kilometrien tallentamiseen Stravalla julkaistaan huhtikuussa.
  • Viikkolenkit maastossa ja maanteillä alkavat pyöriä lumien sulettua. Viikkolenkkejä ajetaan näillä näkymin tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Lisäksi Mikkelin Latu järjestää kuntopyörälenkkejä maanantaisin. Viikkolenkkikalenteri tullaan julkaisemaan yksityiskohtaisemmin huhtikuun aikana.

No Replies to "Kevään 2017 tapahtumia"


    Got something to say?

    Some html is OK