Seuralähettiläät

Tuemme jäsentemme pyöräilyharrastusta myös taloudellisesti! Jäsenenä voit hakea tukea joko aktiiviseuralaisena tai seuralähettiläänä. Velo Saimaan hallitus päättää tukien saajat vuosittain hakemusten perusteella. Tuella haluamme kannustaa jäseniämme osallistumaan tapahtumiin sekä tuomaan Velo Saimaata esiin positiivisessa valossa.

Vuoden 2020 seuralähettiläät ovat:

Lotta Pynnönen

”Opiskelen tällä hetkellä Mikkelin lukiossa. Olen harrastanut jalkapalloa 8 vuotta ja maastopyöräilystä innostuin vuosi sitten. Liityin Velo Saimaan jäseneksi ja aloin pyöräillä aktiivisemmin. Viime kesänä (2019) kilpailin N16 sarjassa muutamissa kisoissa. Saavutuksena esim. kolme ykkössijaa ja yksi kakkossija. Näistä saavutuksista sain Velo Saimaan vuoden pyöräilyteko palkinnon. Tänä kesänä (2020) kilpailen N18 sarjassa ja tavoitteenani on pärjätä pidemmillä matkoilla ja XCO SM kilpailuissa.”

Ilkka Mikkonen

”Olen 18 vuotias opiskelija. Pienestä pitäen olen pyörällä ajanut ja viimeiset pari vuotta maantiepyöräilyä harrastanut, josta viimeisin vuosi aktiivisemmin. Kesälle 2020 tarkoituksenani on hankkia kilpailulisenssi ja osallistua muutamiin maantiepyöräilykilpailuhin. Kisoihin lähden kokeilemaan riittääkö jalka. Velon jäsen olen ollut pari vuotta ja pyrkinyt olemaan aktiivisesti toiminnassa mukana.”

Tuen jakamisen ehdot

Seura-aktiivi
Tuki on kaikkien jäsenten haettavissa yhden pyöräily- tai triathlon-tapahtuman kulujen kattamiseen vuoden aikana. Voit hakea tukea, jos täytät seuraavat kriteerit:

– Olet Velo Saimaa ry:n varsinainen jäsen.
– Voit hakea yhden avustuksen/vuosi.
– Ilmoittaudut tapahtumaan Velo Saimaan edustajana.
– Tapahtumalla on julkinen kutsu.
– Tapahtumalla on seuran ulkopuolinen järjestäjä.
– Sinulla on seurapaita päällä tapahtumassa, jos olet aikuinen.

Seuralähettiläs
Seuralähettilääksi voidaan valita kilpaurheilun ohella myös muita harrastajia, jotka harrastavat keskimääräistä aktiivisemmin omaan lajiinsa esim. pyöräretkeily, seikkailu-urheilu, kansainvälinen kilpailutoiminta jne. Seuralähettilääksi voidaan valita vuosittain sekä junioreita (alle 20 vuotta) että aikuisia. Seuralähettiläänä käytät Velon virallista asua tapahtumissa ja tuot seuraasi esille sosiaalisessa mediassa.

Velo Saimaan hallitus julkaisee vuosittain hakuajat ja tarkemmat ohjeet tukien hakemisesta.