Liity jäseneksi

Tervetuloa pyöräilyseura Velo Saimaan jäseneksi! Liittymällä jäseneksi saat käyttöösi seuran jäsenedut, saat tiedon seuran järjestämistä tapahtumista, voit osallistua seuran järjestämään toimintaan edullisemmin tai jopa ilmaiseksi ja ennen kaikkea – löydät uusia harrastuskavereita ja opit uusia asioita! Liittymällä Velo Saimaan jäseneksi liityt samalla myös suureen suomalaiseen pyöräilijöiden yhteisöön, sillä Velo Saimaa kuuluu jäsenjärjestönä Suomen Pyöräily ry:hyn. Suomen Pyöräily ry tukee ja mahdollistaa suomalaista kunto- ja kilpapyöräilyä sekä edistää terveellistä elämäntapaa. Lisäksi Velo Saimaa ry on Suomen Triathlon-liiton ja Etelä-Savon Liikunta ry:n jäsen.

Vuoden 2024 alussa jäsenmäärä oli n. 100 hlö. Tervetuloa joukkoomme!

Jäsenedut:

  • 30% alennus urheilulaseista Synsam Mikkeli Akselista, näöntarkastus kaupan päälle
  • 15% alennus piilolinsseistä ja nesteistä Specsavers Mikkelistä, piilolinssien ensisovitus 0€
  • Alennuksia Polkupyörä Etapin polkupyöräilytuotteista tunnussanalla ”velo”
  • Mahdollisuus hankkia Suomen Pyöräily ry:n myöntämä kilpailulisenssi kansallisiin pyöräkisoihin
  • Mahdollisuus hyödyntää Suomen Triathlonliiton jäsenedut ja lisenssit
  • Lisää jäsenetuja julkaistaan sitä mukaa, kun niitä neuvotellaan!

Saat edun kertomalla Velo Saimaan jäsenyydestäsi toimipisteessä

Jäsenmaksut 2024:

  • Henkilöjäsenyys (18-65 vuotiaat): 30 €
  • Perhejäsenyys (2 aikuista ja alle 18-vuotiaat lapset): 60 €
  • Opiskelijat, alle 18-vuotiaat, yli 65-vuotiaat, työttömät: 20 €
  • Kannatusjäsenyys: 20 € tai tätä suurempi vapaavalintainen summa

Maksu on vuosimaksu. Jäsenmaksujen laskutuskausi vaihtuu marraskuun alussa. Marras- ja joulukuussa liittyvä maksaa suoraan seuraavan vuoden jäsenmaksun.

PERHEJÄSENYYS: Huomioi, että ensimmäinen perheestä liittyvä jäsen valitsee jäsenyyden tyypiksi maksullisen perhejäsenyyden ja lähettää lomakkeen, ja loput perheenjäsenet täyttävät sen jälkeen lomakkeen omilla tiedoillaan ja valitsevat jäsenyyden tyypiksi Perheenjäsen (ei maksua).

Yritys/yhteisö: Oletko kiinnostunut liittymään Velo Saimaan yhteisöjäseneksi? Tarjoamme myös erilaisille yhteisöille mahdollisuuden tulla mukaan toimintaan jäsenenä ja saada yhdistyksen jäsenedut esim. henkilöstön käyttöön. Yhteisöjäsenyydet on vuosihinnoiteltu yhteisön koon mukaan seuraavasti: 1-5 hlö 150 €, 6-10 hlö 300 €, 11-15 hlö 450 €. Yli 15 hengen yhteisöt käsittelemme erikseen. Tarjoamme yritykselle mielellämme mm. pyörän pikahuoltoja jäsenetuna. Ota yhteyttä velosaimaa(a)gmail.com ja kysy lisää!

Nyt liittymistarjouksena uusille jäsenille Velo Saimaan 10 € arvoinen putkihuivi ilmaiseksi! Huivin voit noutaa Mikkelin Toimistotarvikkeen konttorilta osoitteesta Maaherrankatu 34
Avaa liittymislomake tästä!