Ota yhteyttä sähköpostilla velosaimaa(a)gmail.com.

Hallitus 2017

Teemu Saramäki

Puheenjohtaja
Pyöräily on ollut olennainen osa elämääni lapsuudesta asti. Fillarilla on kuljettu kouluun, ajeltu huvikseen, treenattu ja kisattu ja nykyään se on myös tärkein kulkupeli töihin. Pyöräilystä on tullut niin olennainen osa elämääni, että uskon sen pysyvän elämässäni loppuun asti. Pyöräily on tuonut minulle unohtumattomia kokemuksia, ja nyt pyrin tarjoamaan niitä kokemuksia myös muille! Puh. 040 537 6331, t_saramaki(a)hotmail.com.

Jarno Luostarinen

Varapuheenjohtaja
Kuvaus tulossa. Puh. 050 506 0134, jarski79(a)gmail.com.

Jussi Koppinen

Sihteeri
Olen rennolla mielellä maastopyöräilyä ja mtb-enduroa harrastava/kisaava Savonlinnasta lähtöisin oleva perheenisä. Olen kiinnostunut pääasiassa maastopyöräilystä, mutta nyttemmin teitä myöten ajelukin on ruvennut kiinnostamaan kuntoilu-mielessä. Muista harrastuksista mainittakoon jääkiekko ja hiihto mitkä ovat pyöräilyn oheella nostaneet suosiotaan useiden välivuosien jälkeen. Lajit: Enduro, cyclocross.

Johanna Nikander

Taloudenhoitaja
Kuvaus tulossa.

Markku Pietilä

Hallituksen jäsen, pyöräilynedistämisvastaava
Koko ikänsä Mikkelissä asunut pyöräilyn harrastaja. Nähnyt Mikkelin pyöräilyolojen kehittymisen vuosikymmenten aikana ja luotsaa nyt kaupungin pyöräilynkehittämistoimintaa kaikkien pyöräilijöiden parhaaksi.

Jaana Salakka

Hallituksen jäsen
Olen maantiepyöräilyn ja uusimpana maastopyöräilyn vauhdin hurmasta nauttiva pyöräilyn aktiiviharrastaja. Pyöräily on kuulunut elämääni aina pienestä pitäen hyötypyöräilyn merkeissä. Nykyään pyörän satulassa taittuvat kuntolenkit, kauppareissut ja työmatkat.

Olli Suvisuo

Hallituksen jäsen
Pyörien lisäksi harrastan myös pyöräilyä. Pyöräilyä en ota vakavasti, mutta treenaamisen tosissaan. Jokainen treenitunti trainerilla, maantiellä tai metsässä suoritetaan tavoitteellisesti. Lajit: XC-, enduro-, maantie- ja läskipyöräily.

Jouni Vihanti

Hallituksen jäsen
Harrastan pyöräilyä ympärivuoden rennolla otteella. Pääpaino on maastopyöräilyssä, mutta tiellä ajokin on nostanut kiinnostavuuttaan. Lisäksi hiihto, retkiluistelu ja patikointi kuuluvat harrastuksiini.

Hannu Mahlberg

Hallituksen varajäsen
ATPMP eli aivan turhan pitkien matkojen pyöräilijä. Lähipiirin mielestä vähempikin kuulemma riittäisi. Pyöräilyä on tullut harrastettua jo kuudella vuosikymmenellä ja pari viimeisintä hieman aktiivisemmin. Vuosien myötä olen huomannut kisanopeuteni riittämättömyyden, joten olen satsannut kestävyyteen. Motto: Varmaan kohta lakkaa helpottamasta!

Olli Häyry

Hallituksen varajäsen
Kuvaus tulossa