fbpx

Ota yhteyttä hallitukseen sähköpostilla velosaimaa(a)gmail.com.

Hallitus 2019

Teemu Saramäki

Puheenjohtaja
Pyöräily on ollut olennainen osa elämääni lapsuudesta asti. Fillarilla on kuljettu kouluun, ajeltu huvikseen, treenattu ja kisattu, ja nykyään se on myös tärkein kulkupeli töihin. Nyt pyrin tarjoamaan positiivisia pyöräilykokemuksia myös muille!
Puh. 040 537 6331
t_saramaki(a)hotmail.com.

Paavo Märkjärvi

Varapuheenjohtaja
Pyörän satulassa taittuvat työmatkat ja maastopyörälenkit.
Puh. 044 0363651
paavo.markjarvi(a)gmail.com.

Jaana Salakka

Taloudenhoitaja
Olen maantiepyöräilyn ja uusimpana maastopyöräilyn vauhdin hurmasta nauttiva pyöräilyn aktiiviharrastaja. Pyöräily on kuulunut elämääni aina pienestä pitäen hyötypyöräilyn merkeissä. Nykyään pyörän satulassa taittuvat kuntolenkit, kauppareissut ja työmatkat.

Laura Pursiainen

Sihteeri
Parhaat pyöräilykokemukseni saan maastopyörällä uusia polkuja seikkailuasenteella koluten. Ajelen mieluusti pitkään ja hitaasti. Työmatkat ja kauppareissut taittuvat myös pyörällä.

Markku Pietilä

Hallituksen jäsen, pyöräilynedistämisvastaava
Lähes koko ikänsä Mikkelissä asunut pyöräilyn harrastaja. Nähnyt Mikkelin pyöräilyolojen kehittymisen vuosikymmenten aikana ja luotsaa nyt kaupungin pyöräilynkehittämistoimintaa kaikkien pyöräilijöiden parhaaksi.
markku58.pietila(a)gmail.com

Topi Luukko

Hallituksen jäsen
Pienestä pitäen pyörällä liikkunut. Kokonaan uusi vaihde harrastamiseen löytyi läskipyöristä ja niiden maasto-ominaisuuksista. Facebookin Fatbike Group Finland -ryhmien perustaja.

Tommi Mikkonen

Hallituksen jäsen
Viitisen vuotta sitten maantiepyöräilyn aloittanut ja siihen hurahtanut aktiiviharrastaja.

Hannu Mahlberg

Hallituksen varajäsen
ATPMP eli aivan turhan pitkien matkojen pyöräilijä. Lähipiirin mielestä vähempikin kuulemma riittäisi. Pyöräilyä on tullut harrastettua jo kuudella vuosikymmenellä ja pari viimeisintä hieman aktiivisemmin. Vuosien myötä olen huomannut kisanopeuteni riittämättömyyden, joten olen satsannut kestävyyteen. Motto: Varmaan kohta lakkaa helpottamasta!

Mikko Veijalainen

Hallituksen varajäsen
Olen maastopyöräilyn harrastaja rennolla otteella ja pyrin kulkemaan myös työmatkat pyörällä.