fbpx

Ota yhteyttä hallitukseen sähköpostilla velosaimaa(a)gmail.com.

Hallitus 2022

Teemu Saramäki

Puheenjohtaja
Pyöräily on ollut olennainen osa elämääni lapsuudesta asti. Fillarilla on kuljettu kouluun, ajeltu huvikseen, treenattu ja kisattu, ja nykyään se on myös tärkein kulkupeli töihin. Nyt pyrin tarjoamaan positiivisia pyöräilykokemuksia myös muille!
Puh. 040 537 6331
t_saramaki(a)hotmail.com.

Arto Arpiainen

Varapuheenjohtaja
Olen aina pitänyt pyöräilystä mutta innostuin lajista kunnolla muutama vuotta sitten hankittuani ensin CX-pyörän ja sittemmin myös maastopyörän. Pyöräily pitää kunnossa sekä fyysisesti että henkisesti, lenkillä mieli lepää.

Jaana Saramäki

Taloudenhoitaja
Olen maantiepyöräilyn ja uusimpana maastopyöräilyn vauhdin hurmasta nauttiva pyöräilyn aktiiviharrastaja. Pyöräily on kuulunut elämääni aina pienestä pitäen hyötypyöräilyn merkeissä. Nykyään pyörän satulassa taittuvat kuntolenkit, kauppareissut ja työmatkat.

Jaakko Palvaila

Sihteeri
Entinen maastopyöräilijä, nykyinen soratiefiilistelijä. Useimmiten liikenteessä pyöräkärryn ja pienen matkustajan kanssa.

Tuomo Viskari

Hallituksen jäsen
Ehjästä triathlonsuorituksesta haaveileva työmatkapyöräilijä. Lapa pystyyn kun lenkillä kohdataan!

Laura Pursiainen

Hallituksen jäsen
Parhaat pyöräilykokemukseni saan maastopyörällä uusia polkuja seikkailuasenteella koluten. Ajelen mieluusti pitkään ja hitaasti. Työmatkat ja kauppareissut taittuvat myös pyörällä.

Tommi Mikkonen

Hallituksen varajäsen
Maantie- ja gravelpyöräilyn aktiiviharrastaja.