Ota yhteyttä sähköpostilla velosaimaa(a)gmail.com.

Hallitus 2018

Teemu Saramäki

Puheenjohtaja
Pyöräily on ollut olennainen osa elämääni lapsuudesta asti. Fillarilla on kuljettu kouluun, ajeltu huvikseen, treenattu ja kisattu ja nykyään se on myös tärkein kulkupeli töihin. Pyöräily on tuonut minulle unohtumattomia kokemuksia, ja nyt pyrin tarjoamaan niitä kokemuksia myös muille! Puh. 040 537 6331, t_saramaki(a)hotmail.com.

Jarno Luostarinen

Varapuheenjohtaja
Kuvaus tulossa. Puh. 050 506 0134, jarski79(a)gmail.com.

Leo Hätönen

Sihteeri
Kuvaus tulossa.

Jaana Salakka

Taloudenhoitaja
Olen maantiepyöräilyn ja uusimpana maastopyöräilyn vauhdin hurmasta nauttiva pyöräilyn aktiiviharrastaja. Pyöräily on kuulunut elämääni aina pienestä pitäen hyötypyöräilyn merkeissä. Nykyään pyörän satulassa taittuvat kuntolenkit, kauppareissut ja työmatkat.

Markku Pietilä

Hallituksen jäsen, pyöräilynedistämisvastaava
Koko ikänsä Mikkelissä asunut pyöräilyn harrastaja. Nähnyt Mikkelin pyöräilyolojen kehittymisen vuosikymmenten aikana ja luotsaa nyt kaupungin pyöräilynkehittämistoimintaa kaikkien pyöräilijöiden parhaaksi.

Olli Häyry

Hallituksen jäsen
Polkupyörämekaanikko ja pitkän linjan pyöräilyn ystävä.

Paavo Märkjärvi

Hallituksen varajäsen
Pyörän satulassa taittuvat työmatkat ja maastopyörälenkit.

Hannu Mahlberg

Hallituksen varajäsen
ATPMP eli aivan turhan pitkien matkojen pyöräilijä. Lähipiirin mielestä vähempikin kuulemma riittäisi. Pyöräilyä on tullut harrastettua jo kuudella vuosikymmenellä ja pari viimeisintä hieman aktiivisemmin. Vuosien myötä olen huomannut kisanopeuteni riittämättömyyden, joten olen satsannut kestävyyteen. Motto: Varmaan kohta lakkaa helpottamasta!